Annandag Påsk.

Satt ute en stund vid 06-tiden i morse. Döm om min förvåning när gräsmattan var vit! Nöp mej i armen för att kolla att jag var vaken å inte drömde. Somnade om till närmare 9, fortfarande vitt på gräsmattan men snön började smälta på gatan för solen hade gått upp före mej.

Åkte ner till Apoteket å hämtade ut medicin för ännu 2 veckor innan kaffe på Biltema. Köpte med en räkmacka hem.

Både frukost å lunch på samma bild.

Det har varit en jävla hård å kall vind som vanligt hela dagen. Åkte upp till dottern i Nystuga å höll på att blåsa omkull när jag gick ur bilen. Sonen Micke ringde på kvällskvisten, det var samma hårda vind i Torsby också. Det enda bra med vinden är väl att sjöarna går upp. I morron ska jag besöka Helena, fotvårdaren å knipsa tånaglarna för armarna har blivit för korta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s