Påskdagen 2021.

Den började bra, lite under nollan å sol. Åkte ner å kollade nerskräpningen men den var redan bortplockad, bara 1 bil kvar på parkeringen.

Kan inte vara bra sikt genom den bakrutan. Pratade med tjejen på Biltema, undrade hur gårkvällen varit? Det hade varit lugnt tills en kvart före stängning då alla skulle in på toan. Då hade några uppställda cyklar trillat omkull. Efter kaffet fortsatte jag till Noresund. När jag svängde in försvann solen å ersattes av kall vind i stället. Hade med en termosmugg med kaffe. Sture kom minuten efter mej. Några var ute å spelade golf men kom in under taket vid Vita Villan, trodde det var lä men det var det inte men de drack medhavt kaffe ändå innan de fortsatte spela. På väg hem ringde Erstad att han hittat min termomugg som jag glömt.

In på Lidl på hemvägen. Lite käk innan ryggläge i soffan lyssnande på radion i telefonen. Internet krånglade när jag kom upp, dröjde innan jag fick fart på eländet. Det blåser så jävla kallt så man kan inte vara ute. Har sett Mästarnas Mästare, trevligt att få veta mer om dem än man visste tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s