Påskafton 2021.

Uppe 7.30 å det verkar bli en fin dag. Pratar med Bengt i Degerfors innan 11-kaffe på Biltema. In på Centret å Life, köper Glukosamin. Käkade det för flera år sen men haft några års uppehåll, ville prova igen så får vi se om det hjälper mot min onda rygg.

Min kusin Aina ringer från Forshaga. Åker ner till Biltemaparkeringen för att invänta bilkaravanen från Kil. Det kommer några men de flesta kör vidare upp mot samhället.

Det blev för drygt så jag åkte hem å provade en gin&tonic i stället. Då ringde telefonen. Ett totalt okänt nummer, säkert nån som vill sälja något eller ett Nigeriabrev. Svarade ändå vilket var tur för det var min gamle granne från Smedjegatan, Ulf Henriksson som numera bor i L.A. Kalifornien. Ett trevligt samtal på en ½timme.

Ringde min dotter vid Räcköken, lika trevligt det. Lite mat som inte blev som jag väntade mej då den halva Janson som jag trodde jag hade kvar försvunnit. Det verkar livat ute på ”stan”, det låter så i alla fall. Let´s dance.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s