Långfredagen2021.

Den blev rätt lång, satt ute 01.30 i morse för en filosofisk stund på några minuter. Att nollställa hjärnan är som att köra ctrl-alt-del på datorn. Somnade om till 8, då hade inte den kalla vinden ännu vaknat men heller inte solen som kom en ½timme senare.

Gjorde ett besök på Biltema i sällskap av Lennart Skoglund å Bullen. Vi pratade väghållning å skogsavverkning medan vi sörplade kaffe. Folk kom in å ytterdörren fastnade i öppetläge av den hårda nordanvinden. Om jag minns rätt tyckte jag inte om långfredagar när jag växte upp. Fanns inget att göra. Nu är det annorlunda med öppna affärer mm.

Gillar inte att WordPress ändrat upplägget med att skapa nya inlägg. Har man kört det gamla upplägget under flera år är det svårt att ställa om till något nytt. Man känner inte igen sej. Det finns ju möjlighet att byta till Blogger eller något annat i stället men då får man börja om igen lika förbannat.

Hade kameran med men det blev ingen bild tagen så vi får kasta in nån gammal i stället.

Skola i kvällsljus 2020

Har pratat med ett flertal personer från Mellansverige på telefon. Sture, Sälen, Putte m fl. Det är dagens sociala samvaro under coronatider. Har också provsmakat prinskorv, Gin mm. Får fortsätta i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s