Det blev ett överhopp igår.

Det är svårt att hinna med allt. Jag är dålig att se på tv men när det händer kanske det är flera trevliga program på raken å då flyger tiden iväg så det blir för sent att hitta på något att skriva om. Så blev det i gårkväll, klockan passerade 22 hjärnan var tömd å sängen vinkade så förföriskt. Vill be Lena om ursäkt ifall hon inte somnade i gårkväll.

Det var inte så mycket som hände i går. Besök på Biltema å Lidl. Det regnade lite smått det var väl allt. Det har inte blivit så mycket annorlunda idag förutom att jag besökte Noresund i det fina vädret men sen är det ju den förbannade vinden. Sonen ringde just jag tänkte sola så solen drog ner till halvfart å ökade vinden i stället. Ingen mus i husvagnen. Hugn såg svart ut så det dröjer nog inte länge förrän den är isfri.

Åkte hem sen jag tankat bilen. Satte mej på altanen lyssnande på radion i telefonen. Då ökade vinden igen så det blev att gå in å välta omkull i soffan fortfarande lyssnande på telefonen. Det verkar som att jag fått ny traktor till rangen.

Foto Morgan Fält.

I morron ska jag få sprutan. Då får vi se om det blir nån ny blogg i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s