Lite bättre väder idag.

Minus 3 i morse men sol så isen tinade av bilrutorna. Pratar med Billy i Sälen innan jag åker mot Noresund. Tänkte sätta mej där å sola men det blev inte många minuterna innan solen fick se mej å försvann. Träffade Anita å Börje som var ute på promenad, några var ute å spelade golf själv blev jag hungrig å ringde Johanna för att fråga om restaurangen var öppen i Valfjället. Det var den men hon var hemma å reparerade studsmattan så det var Björn som jobbade. Kycklingarna har kommit fram i Challa å på Noresund fanns ingen snö kvar.

Nu är det lika grönt som innan snön kom.

Åkte till Valfjället å käkade en god kotlett i sällskap av Skillingmarks fågelfotograf Kurt Emtman. Så slapp man grunna på vad jag skulle äta idag. Hade köpt en termomugg på Biltema igår som jag fyllde med kaffe innan jag åkte, den kom jag ihåg när jag kom hem så kaffet dracks vid köksbordet. En välbehövlig tupplur nu när man var uppe 1 timme tidigare. Sett Mästarnas Mästare. Synd Johan Olsson blev skadad å åkte hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s