Det blev lite fel.

De ringde från vårdcentralen igår då jag satt på Biltema å snackade med några. De ville se mej idag men jag glömde vilken tid men mins att jag sa att då får jag sovmorron. Hade en tanke att det var kl. 13 så jag var där i god tid å väntade.
Klockan passerade 13.30 ingen hämtade mej så jag pratade med tjejen i receptionen då blev jag inkallad. Frågade om de låg efter men det var jag som var tidig för jag skulle vara där kl. 14 men det gjorde ingenting för hon var ledig.
Systern tog trycket på båda armarna innan hon kollade nere vid vristerna. Det lät nått konstigt ljud så jag undrade vad hon sysslade med? Hon kollade vaderna med ultraljud, det var det som gurglade. Frågade om hon hittade nånting å det skulle visst finnas lite blod där nere fast fötterna varig djupfrysta sen mitten av 80-talet.
Ligg still sa hon, doktorn kommer å ska ta pulsen i ljumskarna. Hann aldrig fråga varför inte hon kunde göra det innan hon försvann ut genom dörren. Doktorn kom i stället å klämde mej på magen mm.


Den här som min mormor hade låg för döden när dottern fick vårdnaden om den, nu är den lika stor igen.

Anmälde mej för vaccinering när jag kom hem. Funkade inte på datorn men på paddan gick det bra. Det blir nästa onsdag. Sen bokade jag Helena för fotvård. Vet att det är den 6 april men då var det tiden som jag inte skrev upp. Får ringa henne i morron å fråga.

Tror kung Bore ligger risigt till denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s