Så fick vi äntligen se lite skidor igen.

Nån enstaka minusgrad i morse igen. Synd för då dröjer det längre innan snön tinat bort igen. Började dagen med att se damer skidskytte. Det blåste halv storm å de lätta kulorna flög åt alla håll. Tror det varit bättre med älgstudsare 9.3.
Hann betala månadens räkningar, besöka återvinningen å dricka kaffe på Biltema innan herrarna började. Brukar ibland få besök av en mycket trevlig jycke då jag sitter ute å röker. Nu satt jag i bilen när matte kom förbi. Jag satt i bilen lyssnande på radion, då satte sej charmtrollet å vägrade gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s