Det funkade inte så bra.

Har besökt Arvika lasarett. Min doktor hade skickat remiss om att kolla kroppspulsådern eftersom min faster dog av brusten åder. Tänkte som så att i Speke blir det rödljus så jag blir stående en bra stund så jag åkte i god tid. För en gång skull tänkte jag rätt men var ändå 20 minuter för tidig.

En kvinnlig doktor kom å smorde in mitt bröst med nått klet. Hon fick inte den bild hon ville ha så jag blev injagad i rummet bredvid å inlagd i en datamaskin. Det gick tydligen bättre för jag fick åka hem.

Åkte vägen förbi Noresund där jag träffade Erstads som var på gång hem. De hade suttit å tittat när solen gjorde en halo men då jag åkte in blev den svagare.

Det kommer väl svar från doktorn så småningom om de hittade något. Hoppas det inte är ett foster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s