Ännu mera skidor 2.0

Höll på att blåsa av stolen ute på altanen i morse, dessutom var vinden ovanligt kall. Som tur var fanns sport på tv hela dagen igen. Det blev lite rörigt nere i Tyskland, mycket värre än Vasaloppet som funkade ovanligt smärtfritt i dag. Lilla Lina Korsgren körde ifrån Marit Björgen vilket inte många har gjort.
Sen har jag kommit på att Svenskarnas måltavlor i skidskytte har mycket mindre hål än de som motståndarna har. Kan inte hitta nån annan orsak att det går som det går. Eftersom det inte finns några nya foton så får det bli några äldre.


I morron fyller Kerstin 83 år var hon nu befinner sej. Grattis i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s