Ännu mera skidor.

Spratt upp ur sängen vid 8, startade tv:n direkt för att inte missa någon idrott. Det började med slalom som inte längre är så intressant så man kunde läsa samtliga 8 blaskor i lugn å ro. Intog samtidigt vad jag tror är en nyttig frukost.

Hade varit ute på altanen å kollat vädret. Lite svalt å en kall sydlig vind som ändrade sej till nordlig. Tydligen har solen varit på besök hos Erna Solberg i Norge för den kunde inte bestämma sej om den skulle visa sej eller inte.
Så började skidåkningen som blev onödigt spännande bara Jouhaug försvunnit i fjärran. Blev en vurpa som såg ut som en ormgrop strax före det spännande upploppet där Weng tog innerspåret å knep silvret annars hade vi fått 2 pallplatser.
.

I morron blir det lika illa men Vasaloppsstarten har blivit flyttad till östra sidan vägen så det blir ingen köbildning i backen i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s