2 nya medaljer!

Man kan undra vad Johaug äter till frukost? Att hon dricker raketbränsle är väl ingen nyhet. De svenska tjejerna är ju riktigt bra men hamnar ändå långt efter. Märker att jag glömmer att andas ibland. Kommer andfådd in på Biltema för dagens 5:te kaffekopp.

Min dumma fan klarade inte åka förbi en grusväg utan svängde in å skitade ner bilen. Man lär sej aldrig som Lena Ph sjunger. Har suttit ute i solen idag. Blev säkert en kvart innan det blev för trist. Nä vi kör en gammal Junior igen.

Blåsippan ute i backarna …
Bengan på Hagen, han med knölarna, har ett fasligt sjå med kommunalrådslönen. Ser man i taxeringskalendern så är det inte så mycket annorlunda lön än en skiftarbetande Fundoanställd. Då har de den förmånen att när de stämplar ut stannar jobbet innanför grindarna medan ”rådets” jobb finns med hem. Bara att bemöta kritik på insändarsidorna borde vara en halvtidstjänst.
Sen måste jag återkomma till tipspromenaderna som poppar upp lite varstans i bygderna. Häljeboda måste lägga sina på höstkanten så vinstsparkarna kommer till användning direkt. De som gör frågorna måste ha ett litet hel…, ursäkta, problem.
Bara en sån trival fråga som den om blåsippans sexualliv. Kan inte påminna mej att jag ägnat frågan en tanke tidigare men plötsligt dyker spörsmålet upp och engagerar massor av individer en längre stund. Hur hundar gör vet jag och även maskrosor tror jag mej klara med lite fantasi, men blåsippor? Har aldrig hört talas om att detta brännande ämne nånsin blivit kartlagt. När Linné inte längre finns bland oss och Marlena ägnar sej åt människor borde det finnas utrymme för någon arbetslös forskare som specialiserade sej på detta ämne under skoltiden. Efter mycket funderande om det kan vara snigel eller myran som hjälper till med fortplantningen, eller någon hittils okänd företeelse, bordläggs frågan för att avhandlas gemensamt av de närvarande när vi närmar oss målet.

När jag skrev detta ringde en man från Åmotfors å skällde ut mej. Han hade offrat tid på att kolla min inkomst å påpekade att kommunalsrådslönen var betydligt överlägsen min. Detta var en söndagsmorgon å jag låg kvar i sängen nyss vaknad. Efter 45 minuter måste jag avbryta hans utskällning för jag måste ut med Junior.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s