Ett besök i Paradiset.

Hade inte satt i kontakten till kupévärmaren i gårkväll. Räknade med varmgrader. Då kan man ge sej fan på att det blev minusgrader å is på vindrutan. Åkte så småningom ut till Noresund där jag inte såg en människa. Försökte lite stavgång men märkte snabbt att det var inte min grej. Som tur var hittade jag en utemöbel efter 100 meter. Sen gick det ytterligare 100 meter tills jag måste sätta mej på nytt ställe.

Bakom herrgården träffade jag Nora som också var ute på stavgång. Hon var bättre på det än vad jag var för hon var 1 km från hemmet. Hon å min dotter hade umgåtts under tonåren så vi hade mycket att prata om, där gick det 1 timme då hennes man ringde å berättade att maten var klar så hon skulle komma hem. Satte mej på altanen vid Vita Villan å avnjöt mitt medhavda fika.

Vädret slog om, solen försvann å det blev kallt. Bara att åka hem å krypa under pläden för att tina upp medan tv:n visade herrskidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s