Äntligen började skid-vm.

Vaknade till ännu en mild dag å den lilla isen som fanns utanför häcken hade försvunnit. Var lite för optimistisk trodde skidorna började 8 men då höll tjejen på med gymnastik. Borde ju hängt på men då hade jag inte sölplat ner de 3 ordinarie kaffekopparna än.

Det blev ett förvånansvärt resultat i VM. De som alla trodde skulle vinna hamnade på efterkälken å Jonna vann välförtjänt. Bara jag lugnat ner mej blev det ett besök på kyrkogården å hämtade ljuslyktan. Åkte hem över Hammar / Ås, träffade en bekant som frågade vad jag gjorde. Hälsade på mitt nästa boende, svarade jag. Å fan, ska du byta lägenhet sa han. Nä jag hade varit på kyrkogården.


Det blev en vacker kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s