En bra dag.

Vaken tidigt som fan men klarade somna om till 7. Åkte tidigt mot Arvika ifall det var rödljus vid Speke. Det var det inte å bilen blev testad innan tiden jag beställt. En blondin, denna gång utan hästsvans å gubben till min dotterdotter fixade testet som blev utan anmärkning. Hann hälla i mej 2 kaffekoppar under tiden.

Sen till torget där Wästgötabagarn fanns med Hälsolimpor. Vad jag har längtat efter dem.

Att jag dessutom fått svar från min doktor att provsvaren var bra gjorde inte saken sämre. Sen den spännande mixstafetten i skidskytte fulländade dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s