Onödigt kallt igen.

Det var – 10 när jag kom upp, då blir det inte så lång tid under morronröken. Brukar dra 4 bloss men sitta ute en stund, nu blev den tiden kort.

Camilla kom vid 11–tiden, då hade jag hunnit dricka mina 4 koppar kaffe å käkat frukost å börjat se storslalom. Hon säger att jag gör framsteg vilket jag inte märker. Frågan är om hon bara är snäll å vill muntra upp mej?

Ner till Hypermat när hon åkt. Träffade en Norsk dam som bodde i Sverige, vi hade ett samtal om handskar å munbindel. Sen in på Biltema för mer kaffe, den 5:te koppen i dag. Köpte med en räkmacka hem eftersom jag inte hade med egna bestick.

Fick inte plats med allt jag handlat på Rollo så jag fick bära upp 2 kassar tvärs över den snötäckta gräsmattan. En tjej från hemvården kom med pillerrullen som räcker 14 dar. Nästa rulle hämtar jag själv.

Såg Mandemans å Sverige mot Norge på tv. Nu hoppas jag på längdskidor i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s