Gränskontroll.

Se där, några minusgrader igen även om de var få. Åker till kommunhuset för att lämna ett brev. Där var det kö i luckan. Sen kaffe på Biltema innan besök vid gränsen men vände vid Morokulien för att inte krångla till det.

När jag åkte tillbaka blev jag invinkad vid tullstationen där poliserna väntade. Konstigt nog ville de bara se körkortet, behövde inte berätta var jag varit. Jag åkte ju förbi dem 5 minuter tidigare men det hade de inte sett.

Eftersom vi är lediga från Noresund några veckor hälsade jag på Ove som var hundvakt. Blev renslickad av att ha en tik i knät. En lasagne när jag kom hem innan ryggläge i sängen. Då kom hemtjänsten å undrade om jag käkat.

Betalade räkningarna i går så nu är det överstökat.

Bild från januari förra året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s