Mycket skidor nu.

Det är knappt man hinner svälja morronkaffet innan sporten börjar på tv. Det går ju att skippa det men det är ju så förtvivlat kul. Trodde det var överstökat så jag åkte mot Biltema. Då sände de skidskjutning på radion. Hällde ner en kopp kaffe å hämtade en hamburgare på Grillen innan jag hamnade i soffan framför tv:n.

Hemtjänsten kom just jag var på väg ut. Hon undrade vad jag tänkte käka. Äter ute idag svarade jag så du behöver inte tänka på mej. Nu åt jag ju hemma i alla fall men det berodde på skidskyttet. Spännande det där.

Sen blev det fotboll men det hoppade jag över för det var utomhus.

Nu ska vi se på Clara Henry, hon är ju så snygg å rolig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s