Nu blir det mer Junior.

Det blev nått vajsing med sänggåendet i gårkväll. Blev för tidigt för jag var uppe 01.45 i natt, satt ute en stund å lyssnade på de få lastbilar som åkte på 61:an. Sen gick det utmärkt att somna om.

Spratt upp ur sängen igen 07.30 å tuppluren hindrades av skidskytte. Innan dess besökte jag Biltema för lunchkaffe. Satt med en förbannad Bildoktor. Han hade skottat sej ut på gatan sen kom snöröjningen å klämde in 3 kubikmeter snö på hans uppfart.

Det gick inte så bra på skidskyttet så jag hade kunnat använda tiden till uppiggande sömn i stället. Pratade med Allan i Töcksfors när det ringde igen. Fick ringa upp när jag å Allan pratat klart. Det var min sköterska som hade ringt lite tidigare. Vi fixade det vi ville på 3 minuter.

Sen ringde hemtjänsten. De hade varit här men jag var inte hemma så jag fick fixa maten själv. Gick utmärkt. Har sett lite bortglömda tv-program på play. Det är det som hänt så vi spär på med gamla Junior.

Ansiktslyftningen. Från 950507

Nu börjar Storgatan likna en piazza utomlands. Toppen! Med soffor och nyplanterade träd. Hoppas de överlever Charlotta. Riktigt mysigt, fattas bara ännu en uteservering nu när Källmans renoverat sin. De bör gå en ny vår till mötes om sommaren blir fin med läget mitt emot Bolaget. Jag har inte fått något svar från Anders Johansson på min arbetsansökan angående vattningen av buskarna men hans gulliga fru skulle ge mej förord.

Det har uppstått en ny grupp av handikappade som cyklar. Problemet kan näpperligen sitta i benen utan längre upp? De parkerar sitt fortskaffningsmedel på Wermlandsbankens handikappsparkering så de som har bil och är rörelsehindrade måste ställa den på något annat ställe. Kanske det vore idé att öppna en lucka i väggen och börja med drive-in service?

Sen denna ytterst trevliga sysselsättning som kallas tipspromenad. Folk och hundar kommer ut, träffas omkring ett gemensamt problem och struntar i andras. Den enklaste fråga kan engagera deltagarna en hel förmiddag. De riktigt vetgiriga tar vägen om hemmet och kommer utsläpande på första bästa uppslagsverk, kartböcker eller När Var Hur 1988. Det finns ovanligt lite frågor om hundar men det kanske bättrar sej när Hundklubben startar egna tipspromenader.Om Byalaget dessutom klarat att gömma en fråga på något bra ställe blir det ett fasligt rännande fram och tillbaka innan de ger upp och sätter dit en etta. Detta är folkfest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s