En överraskning.

Sover så konstigt. Det börjar som nått problem som ska lösas. Provar olika lösningar som inte stämmer men kommer inte till något avslut. Det enda som hjälper är att gå upp å sätta sej ute en stund, då släpper problemet för att sen påbörja något nytt som är lättare att lösa. Men man vaknar aldrig utvilad.

Min PT kom vid 11-tiden, en mycket sympatisk tjej som inte vill att jag ska ramla när vi övar balans. Eftersom jag inte haft det de sista 20 åren är det svårt om man samtidigt ska blunda. Efter lite vila blev det besök på Biltema men denna gång utan semla.

Hem å ser Skidskytte som inte gick så bra. Vi satsar på tjejerna i morron i stället. Ringde upp Nordh i Degerfors som var på väg mot gymmet. Han är en hängiven skrotlyftare.

Fick brev från min doktor i Arvika. Tror nån fick kalla fötter för nu ska jag träffa en doktor här på VC den 1 februari. Han ska avgöra om jag får köra bil vilket jag fick förra veckan från Arvika. De skulle prova blodtrycket vilket jag gör här hemma varannan kväll. Fick inte ha över 130 / 80. Ligger på 120 / 65 så det borde ju gå bra.

Putte ringde som vanligt, det är ju fredag. Nu På Spåret.

Januari 2019. Hugnsåsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s