Utflykt till stamstället.

Det första jag kollar efter att ha satt på kaffevattnet, startat telefon å dator, rökt de 4 blossen på altanen är att kolla om det visas nån sport på tv:n. Tänker man sej ut så gäller det att göra det i skarven mellan sportsändningarna.

Nu började ju skidskyttet först 14,20 så det var gott om tid. Började med att ringa Stefan i Degerfors för att höra hur han mår. Sen Biltema där jag träffade flera bekanta. Furuset, Melin, Vestholm, fam Lillevold m fl. Då ringde Johnny å undrade om jag inte skulle käka. Han var hemma hos mej å väntade. Skickade iväg honom, maten fixar jag själv.

Fortsatte över vägen till Centret. Där satt Kenneth å Björn som så ofta. Hann gott å väl hem för att se skidskyttet innan tuppluren i soffan. Det går inte så bra för di Svenske. Börja de skjuta bra så nog fan krånglar geväret.

Eftersom jag inte tagit nån bild idag får det bli en sen förra året när jag besökte Aud å Arild i Skotterud. Då gick det att besöka Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s