En skidfredag.

Uppe strax efter 8, väntade bara på att skidorna skulle börja. Det kom en tjej från hemtjänsten å städade. Som tur var frågade hon inte om jag skulle äta för jag var på språng ut, skulle till återvinningen å ev. käka pannkakor på Biltema. Solen visade sej några minuter.

Nu blev det städat men inga pannkakor på Biltema men några öl på Systemet i stället. Rollo fick stanna hemma för jag skulle panta samtidigt å behövde en kundvagn. Stoppade i en femma men vagnen stod ledig redan innan så det blev lite råttan på repet. Klarade peta ut femman när jag kom ut igen.

Klarade åka förbi Biltema utan att gå in otroligt nog. Hade tagit en korv på Maxi så jag var inte hungrig. Mer skidor när jag kom hem. Det knackade på dörren. Utanför stod en kille med en kasse i handen. Det var maten jag beställde från Byxfickstorget i gårkväll över nätet. Det var nån indisk rätt men inte min ”cup of tee”.

Putte ringde 1 timme som vanligt när det är fredag. Nu får jag vänta på På¨Spåret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s