Frisläppt.

Dottern ringde å undrade om jag behövde något handlat. Efter en snabb okulär inventering hittade jag inget som akut behövde handlas. Du får väl snart köra så du kan handla själv sa hon. Berättade att jag försökt komma i kontakt med sjukhuset men misslyckats å inte hittat nått på 1177. Ska jag ringa, frågade hon? Visst.

15 minuter senare ringde hon å berättade att nu kunde jag köra. Det var bara en rekomderation  att jag inte skulle köra under en viss tid men mådde jag bra var det bara att köra igen. Vilken känsla! Direkt ner till Biltema, Rollo fick stanna hemma.

Köpte hela menyn inkl. munskydd för det kommer snart order om att använda det. Åkte vägen förbi Eda så Forden fick röra på sej. Känslan av att ha möjligheten att fara ut är obeskrivlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s