Första måndagen 2021.

Var inne på Lidl igår. Stod i kö vid kassan när jag fick se att de hade vitaminer. Hade glasögonen i pannan men drog inte ner dem utan ryckte till mej ett rör som liknade multivitaminer. Skulle ta 1 på kvällen, då använde jag glasögonen. Det var vätskeersättning liknande Resorb!

Eftersom det inte var några skidor idag tog jag en tur till Källman, ca 1 km å 2948 steg. Inte gick det fort men dit kom jag i alla fall. Hade jag slutat röka hade jag stannat hemma så något gott har ovanan i alla fall.

Eftersom det inte gick att skicka upp julafton försöker jag med en ny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s