Vi försöker med Nyårsafton 2.0

Att det ska vara så svårt att hålla ordning på helgerna? Å stav hjälpen på telefonen gör som den vill. Satt å skrev bloggen i gårkväll å fick ett allergianfall. Ett 50-tal nysningar å snoren som rann. Hade tydligen haft besök av nått rovdjur i natt eftersom det var spårsnö.

Började höra på Offermakaren å vill inte sluta men somnade redan före 23 i gårkväll. Hörde klar den idag men med 3 kapitel kvar stoppade telefonen så jag måste ladda upp den innan jag fick höra det överraskande slutet. Gillar Vivecka Sten, hon är klurig.

Sture brukar ju vara här på nyår men inte i år, han kände sej febrig så vi stannar på varsitt håll. Det blev en stund under filten medan telefonen laddade. Då ringde Bengt i Degerfors å önskade gott nytt år. Eftersom jag skippade lunchen fick det bli en kombination av lunch & kvällsmat. Nudlar & köttbullar.

Ingemarie ringde också, vi enades om att vi troligen sover vid midnatt. Såg den nya ”Vi hade i alla fall tur med vädret” tyckte den första var bättre. Snart Grevinnan å betjänten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s