Telefonväxel?

Fan var ute vid 03 en stund, somnade om till 06.45 då jag gick upp. Det kom ingen tjej som tur var, satt i morgonrock till 9.30. Det var + 2 grader å grön gräsmatta igen. Vid lunch kom en tjej med mediciner för 14 dagar å försvann sen. Det har regnat hela dagen så jag behövde inte ha dåligt samvete att jag inte var ute.

Har sett Super-G å slalom i stort sett hela dagen när jag inte hört på ljudbok. Hade just somnat under tuppluren när det ringde. Det var hemsamordnanden. Hon hade äntligen fått höra att jag inte längre behövde hjälp. Vi enades om hjälp med städning mm. Sen ringde Sture samtidigt som distriktsköterskan som undrade om jag klarade att ta medicinerna själv. Normalt är det ingen som ringer. Men Micke, sonen ringde också.

Det blev dåligt med träning idag, sporten tar överhand. I morron kommer Camilla så då blir det träning. Det var lika grått december 2019.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s