Träningsläger?

Vaknade i morse av att ytterdörren öppnade sej. In i sängkammaren kommer en tjej från hemtjänsten, hon undrar om jag fortfarande sover? Det gjorde jag ju för nån minut sen men nu var jag klarvaken. Klockan var 8.45 så det var väl på tiden. Hon undrade vad jag ville ha hjälp med? Ingenting så hon gick. Hon hade också blivit väckt då den som skulle besöka mej blivit sjuk. Har ju avbeställt morgon å kvällsbesök men det funkar sådär.

Sen ringde Camilla, min PT innan jag käkat frukost. Hon kom vid 11-tiden. Vi körde hårt 1 timme sen skulle hon återkomma på onsdag. Försökte ringa min doktor i Arvika men det funkade dåligt. Jag skulle knappa in nån siffra å medan jag letade efter siffergrejen kopplades jag bort. Får försöka igen i morron.

Jag gillar grovt bröd så jag bad dottern köpa det. Detta bröd var något av det hårdaste jag käkat, var på väg att hämta fogsvansen för att kunna skära upp det men smaken var bra.

Nu ska vi se på skidskytte.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s