Annandag jul 2020.

Samma väder som i går, tack för det. Förra gången jag var ute på promenad glömde jag stretcha efteråt. Dagen efter var vaderna som 2 Håvelimpor. Denna gång blev det lite kortare, ca 1700 steg med 3 vilopauser efter vägen. Denna gång kom jag ihåg att stretcha så får vi se i morron hur det känns.

Det behövs ingen spårhund ifall Rollo skulle försöka smita utan mej. I morron har jag engagerat Åke, grannen som chaufför så Forden får röra på sej. Väntar fortfarande på att min doktor ska ringa eller höra av sej men inte ett ljud. Ska även försöka lura in Åke på Biltema för lite kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s