En annorlunda dag.

Sov lite längre idag men plötsligt dök en tjej upp från hemtjänsten. Hade ju avbeställt det så jag försökte komma i kontakt med chefen men hon hade semester. Men alltid trevligt att träffa Michael i växel.

Glömde igår att berätta att jag tvättade å även vann 20 spänn på Keno. Satsade 60 så det var ju ingen succé. Tur man fortfarande röker så man kommer ut. Cigaretthylsorna tog slut så jag måste ner till Källman. Solen lyste, vädret var exemplariskt å jag hann över vägen innan första stoppet. Min PT ringde, hon skulle kommit idag men var försenad på grund av akututryckning. Tur det när jag inte var hemma. Vi enades om att ses efter helgerna i stället.

Nu orkade jag ända ner till övergångstället vid det nerlagda Systemet. Fick mina cigaretthylsor å vände hemåt. Tänkte investera i nån färdigmat på byn så nästa stopp blev vid Charlottagrillen. Medan de stekte 150 gram hamburgare fick jag vila. Nästa stopp vid vaktmästarna, sen klarade jag mej ända hem.

Satt å käkade burgaren när det ringde på dörren. Där stod Catarina, frugan till Kåre med en ask i handen. Hon hade en julhälsning från Kåre, en räkmacka från Biltema. Va ska man säga? När jag inte kan besöka Biltema så besöker de mej. Tack Kåre. Du bjöd även på grogg på Noresund, du är en gåva till mänskligheten.

Kåre är som solen, han ljusnar upp tillvaron. Appropå promenaden. har ju även ischias så jag har ett träningsprogram för det. Ligga i sängen å lyfta schalett 10 gånger. Det gjorde jag strax innan promenaden. Det kanske blev 30 gånger men det var länge sen jag hade så ont.

Det kom ett julkort från min extradotter. Det innehöll ett presentkort så nu har jag gratis räkmackor på Biltema till midsommar. Kaffet är under acceptabel nivå men jag fick en glimtare från Pernilla om hon skulle köpa till mej. Det finns många hjälpsamma människor.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s