Det blev ingen blogg i gårkväll.

Hemtjänsten kom med en förfrågan i går. Om jag ville ha covid 19-vaccin å om jag hade nån inneboende. Det sista borde de veta sen tidigare. Svarade jag på fråga 1, nej på fråga 2. Nu får vi se om de kommer hit eller om jag ska dit.

Lite lätta övningar under dagen. det kom en blänkare om att det fanns vegansk kålpudding kvar efter försäljningen på Byxfickstorget om nån ville ha. Är skeptisk mot vegansk mat men la in en beställning på en portion. Den blev levererad vid 18-tiden i gårkväll. Ska prova den idag.

Blev sittande att se Mama Mia så det blev för sent att blogga igår. Har sett den tidigare men det behövs lite feelgood nu i vinter. Erbjöd tjejen från hemtjänsten att göra mej sällskap men hon avböjde. Kunde bero på att jag inte hade nån popcorn?

I dag blir det sport hela dagen som tur är för vädret är som vanligt inget att hurra över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s