Rena vandrarhemmet.

Idag har jag då åtminstone inte varit ensam. Började redan strax före jag åt frukost, då kom första tjejen. Sen matade det på med matlagare å städare. Känns som att bo på hotell. Fick en eftersläpande faktura som betalades direkt. Åt en färdigrätt som smakade riktigt bra konstigt nog.

Rehab dök upp, denna gång var de 2 tjejer. Märker att kondisen har totalt försvunnit samt att ischiasen snott balansen. Det behövs inte långa träningen innan bränslet tar slut men nu får jag ett skriftligt program, beställde extra stora bokstäver men min blivande TP är läskunnig så det skulle ordna sej.

Kokade samtliga hemmavarande potatisar medan jag pratade med sonen i telefonen. Då ringde Putte samtidigt så det blev lite knöligt ett tag men potatisen blev ätbar å räcker till minst 4 mål. Har haft ena persiennen halvvägs nere hela hösten för att slippa få solen i ögonen på kvällen men insåg att risken för sol är minimal så nu är den upphissad. Ger mej fan på att det INTE regnar i morron.

Är imponerad av medverkarna i på Spåret. Själv har jag svårt att hitta Ås om jag skulle åka järnväg. Å andra sidan har jag inte åkt järnväg på 25 år.

Nu kom jag på att jag missat ännu en faktura men även den är numera klarerad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s