En intensiv dag.

Jag var INTE upp vid 02 i natt. Bara en sån sak är bra. Hade börjat på kaffekopp nummer 2 då 2 brudar kom, de ville tvätta mej! Normalt är jag inte blyg men nu kände jag mej obekväm. Vi klarade tvagningen utan att dratta omkull. Den yngre tjejen hade nog aldrig sett en så gammal gubbe naken.

Höll på med frukosten då Britt, min rehabtjej kom. Hon skulle ha med ännu en tjej men hon var fortfarande snuvig. Det blev lite nya övningar å hon tvingade upp mej på motionscykeln några minuter. Som tur var avslutades övningarna innan skidskyttet började.

På em fick jag hjälp att flytta sommarhjulen till förrådet. Ifall jag skulle få köra bil igen ska Rollo få bo i bakluckan. Putte ringde 1 timme, det blir inte så länge just nu. Det blir säkert längre lite senare.

Lite tv, några vloggar innan sängen kallar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s