Man kan se fel nån gång ibland.

Tyckte klockradion visade 07.20 så jag gick upp. Besökte toan, satte på kaffevattnet, startade datorn, ur för morronblossen, de 4 det brukar bli. Något är fel för datorn visar 02,15. Va fan, kollar armbandsuret, datorn har nog rätt ändå. Bara att packa ihop å lägga sej igen.

Försökte hitta svar på röntgen på 1177 men tjejen i Arvika har nog rätt, det dröjer 1 vecka. Provstartade bilen i stället, hade inte gått sen slutet av oktober. Inga problem, startade direkt. Nu gäller det att hitta nån som kan flytta över sommarhjulen till förrådet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s