Tvättmästare?

Växte upp med Göte Svantes, kom från Dalarna å betecknades Tvättmästare. Han hade tvätten i ”Tvätthuset”. Han hade en VW buss som han hämtade tvätt i. En gång körde han oss till Gate Gästgiveri i Arvika, vi skulle på BP-kalas. Halvdan hivade in utemöblerna där bak för att redan från början få lite restaurangkänsla. Det var jag, Hassel, Halvdan å Bil-Åke som åkte med.

Själv klarade jag klämma in en tvätt mellan skidskytte å rally.

Det blev samma intensiva idrottsdag idag som det var igår. La mej tidigt i gårkväll, redan runt 20. Började fundera på hur de tänkt bygga om Noresunds herrgård. Kom inte fram till hur så 22.30 gick jag upp å satt ute en ½timme å rökte. Då kunde jag släppa herrgården å somna om.

Nu får vi se om min PT kommer i morron.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s