Gående utflykt.

En missbedömning vid uppstigandet i morse. Hade gjort det mesta innan hemtjänsten kom. Tvättad, klädd, käkat frukost, tagit medicinen var klart. Hade kunnat sova en ½timme till. Ska få PT på måndag. Kände mej så pigg så jag skulle besöka bankomaten. Märkte fort att det var längre än vanligt, 2271 steg, många fler än de jag gått sista månaden.

Soppan tog slut redan vid VC, där blev det rast / vila. Nästa stopp vid Biblioteket. Då jag aktiverade mitt nya bankkort i gårkväll pratade jag med en kille på banken i Arvika för att bekräfta koden. Tur banken var öppen för inte funkade  den idag.

På hemvägen fick jag sällskap av Johnny, min skolkamrat. Jag med Rollo, han med stav. Vi enades om att det inte är särskilt kul att bli gammal. Hade tänkt besöka återvinningen vid Örnvallen men insåg att det får anstå tills i morron.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s