Larm är fiffiga.

En ovanligt kall morron mötte mej, – 8. Upp redan 06.30 för att vara påklädd när tjejerna kommer. Nu hade jag redan spisat frukost så hon blev utan jobb. Fick ett larm under veckan, ser ut som en pulsklocka alla motionärer med självaktning har. Mäter allt som finns, kalorier, pulsen t o m tiden. Det gör inte den här men ringer upp en kärring i Vasa, Finland om jag klämmer på den! Tror hon i Vasa vet mer om mej än jag om henne.

Hon undrar vad jag vill å om jag behöver hjälp. Hade troligen inte klämt på klockan om jag inte behövde hjälp. Nu har Aina varit här 2 gånger i kväll å undrat om jag inte är hungrig. Ove har lovat följa med ut till husvagnen i morron å räkna döda möss. Ett elände att inte få köra själv.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s