Börjar bli kämpigt nu.

Tänkte jag skulle ligga steget före i morse så jag var på toan redan 06.30 i förhoppning att få sova en stund längre efteråt. Före 7 brakade det löst, 2 yngre brudar stod i hallen. En frågade vad jag ville käka, den andra ville duscha mej. Jag ville bara sova.

Det blev både tvagning å mat. Sen försvann de en stund för att sen komma tillbaka å städa. Lugnet infinner sej men kortvarigt för då kommer hon med larmet. Lika bra att stanna uppe. det är kort tid mellan matrasterna. Så kom de efterlängtade skorna.

Vägde ingenting men varma å sköna dessutom med kardborrelåsning. Pratade med Sälen, vi diskuterade muskler i rôven. Vi enades om att i vår ålder finns inga muskler nånstans. det hänger nån skinnbit där bak som inte dämpar så mycket.

Nu kom sista bruden, sängen lockar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s