Årets hittills längsta dag.

Vägguret visade 04.20 i morse. När halva dagen gått hade det gått ytterligare 20 minuter. Kollade väggur, armbandsur, telefon å dator, alla visade lika. Bosse kom med dator, å tobak, första på 1 vecka. Då hade den tändare jag hade då jag gjorde beställningen försvunnit. Beställde en ny av Liv men innan hon kom hade jag sprungit på en sköterska utanför som var ute i samma ärende som jag. Tur för ingen av oss hade lov att vara ute.

Tjejen undrade varför jag tagit bort skosnörena. Därför att jag inte kan knyta dem då jag fått i fötterna. Smet ut en stund på em också, men de kom å hämtade mej.

De satte på mej en binda som skulle sitta på då jag gick in. Jössehäringar är lite udda.

De håller på å sticker mej, ser ut som jag kramat en igelkott.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s