Besprutad å klar.

Kassen med reklam var full liksom den med plast. Det var det jag hade att göra idag. MEN, de kokta äggen var slut. Hade förberett kokandet i gårkväll. Laddat kokaren med de 7 äggen, ställt fram kastrullen som skulle fyllas med kallt vatten till svalningen. Efter de sedvanliga morronbestyren pickade jag äggen, satte i sladden å startade kokaren.

Mitt i Verdens Gang ringde kokaren att den var klar. Lyfte ägghållaren till kastrullen, då fanns det inget vatten i kokaren! Som tur var hackade jag av ett ägg å kollade. Okokt! Bara att fylla på vatten å göra om. Då blev de bra.

Startade en tvättmaskin innan jag åkte till återvinningscentralen, den övre vid Örnvallen. Sen pappersinsamlingen innan kaffe på Biltema. Det regnade också, 5 mm. Sen kom ryggsträckaren tillsammans med radion. Hängde tvätten.

Det var nu de började med vaccineringen. Åkte dit, mycket folk så jag besökte Centret under tiden kön skulle bli kortare. Ännu längre kö när jag kom upp så det blev en sväng till innan jag hittade en parkeringsplats inom rimligt avstånd.

Träffade en mängd trevliga människor. Ivarsson, Svendsrud, Roger flygare m. fl. Från det jag blev inropad tills jag var ute dröjde det 30 sekunder. Tror det var 16:de gången jag blev stucken.

Sonen i Torsby ringde. Vete fan vad som sker men 3 gånger blev det avbrott. Vi får fortsätta till helgen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s