Dimmornas dag.

Det var för mörkt att se dimman då jag gick upp men senare kom den smygande. Den stannade hela dagen. Hade ett ärende till återvinningen innan besök på Lidl där det var lugna gatan. Träffade min granne Betty som påpekade att det är röd dag i morron, alla dödas dag, hade jag aldrig hört förut. Sen kaffe på Biltema som vanligt.

Sen hade jag egentid tills klockan 14 då jag besökte Byxfickstorget för första gången i år. Tanken var att investera i kålsoppa som jag inte käkat sen vi hade BP. Då fanns den på burk, smakade himmelskt men finns inte längre.

Var nere lite tidigare för att insupa atmosfären. Där fanns marknadsgeneralen, markägaren med flera i god tid. De höll sej på avstånd för att inte vara ivägen.

Nu var det inte så farligt. Om det berodde på vädret eller nått annat vet jag inte men flest närvarande hade Lions med 5 lottförsäljare. Marie var ensam stöttande av sin man bakom ryggen.

Fick vänta en stund innan kålsoppan blev varm, blev bekymrad att jag skulle bli utan men klarade få med mej 2 lådor hem.

Ut i dimman igen men hittade hem.

Tänker käka det i morron också.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s