Näst sista lördagen i oktober 2020.

Var uppe vid 06 å tittade ut, det regnade. Klarade somna om till 8, regnade fortfarande. Hade kommit 6 mm. Trist. Frukost vid 9, kommit i kläderna vid 10. Ringde Sture som hade lägenheten full av systrar som tvättade fönster å bytte gardiner så det blev ett kort samtal.

Besökte Biltema nån gång mellan 11 å 12. Satt först med Bildoktorn men han skulle hem å kasta ut katten. Då anslöt Rigo i stället. Vi har känt varandra säkert 40 år, haft samma jobb, distribuerat eldningsolja. Det blev många anekdoter. Då kom mannen vid Björken i Eda, vi gick över till historier i stället, en å annan rumsren men flera under bältet. Hemma igen vid 14.

Många bekanta äter vätskedrivande mediciner. Det behöver inte jag, räcker att närma sej altandörren så ropar kroppen på toabesök. Märkligt. Sonen ringde i gårkväll, vi pratade som vanligt 1½ timme så jag missade Skavlan. Såg det på play efteråt, då bytte klockan dag.

Har redan ställt om klockradion, mikron å armbandsuret så det blev gjort. Datorn å telefonen fixar detta själva. Kvällen pekar på Så mycket bättre, det är det enda som finns. Inga bilder tagna idag så det blir några gamla. Från oktober 2017, den måste ut i år också.

Tvättade tydligen mattor i oktober 2014.

Invigning av Handelsparken oktober 2013

.Bytte lägenhet 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s