Det gick igår, går det idag?

Besökte dottern i Nystuga i gårkväll. Blev genomtvättad av 2 kelpis. Ingemarie påpekade att jag hade en reva i rumpan. Det finns de som ger flera hundringar extra för att visa knäna, mitt hål är åtminstone gratis. Dessutom finns det foder innanför.

Hade en längre sittning på Biltema med Bosse H, Olle E å Svein F. Visst fan, Rigo var också med. Det pratades MC å älgjakt. Nu verkar det inte finnas nån som vet om det skjutits nån älg. På BP visste vi innan folk kom ur skogen hur det gått. Sen påstår de att kommunikationen blivit bättre. Fan trot. Det var räkmackans dag men nu käkade jag ingen. Äter så många annars under året men de flesta andra gjorde det.

Det har inte blivit några bilder idag så vi får skicka med några gamla.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s