Har luskat ut varför sprittermometern visar 5 grader fel.

Uppe 06.30 (blåsan) då visade sprittermometern o grader, de elektriska +5. Måste vara Grönländsk vodka i den som visade 0. Då vi åkte till Miami 1988 köpte Allan å jag varsin plunta Grönländsk vodka på Gardermoen. Allans tog slut på överfarten, jag hade hälften kvar för jag hamnade tillsammans med en som bjöd på Appfel, svinsur sprit som orsakade halsbränna.

Ställde in min vodka i frysen när vi kom fram till Di Lido, Miami Beach. Vi var trötta efter den långa resan å somnade. På kvällen skulle vi ut å käka men tänkte ta en stänkare innan vi gick ut. Då var det en stor isklump i flaskan! Sådan ska vi aldrig mer köpa, sa Allan.

Kaffe på Biltema, fick sällskap av Bjarne P å Gerd G. Bjarne är 2 år yngre men vi umgicks i ungdomsåren. Gerd bodde 1½ km norr om mitt föräldrahem. Vi umgicks inte på det sättet men har blivit vänner på facebook på senare år. Det blev mycket snack under 1½ timme. Mycket trevligt.

Har inte blivit nån bild idag heller så vi kör lite skåpmat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s