Nytt personlig sämstarond.

Uppe redan vid 06, 9,5 grader å det hade regnat under natten. Man kan inte längre lita på norskar, inte ens yr.no, de hade inget regn på G. Hämtade Ove vid 8, vi blev 23 spelare å jag kom näst sist. Denna gång blev det inte nått strul med inmatningen, fick göra den i min egen takt.

Pratade med jobbarna att de skulle köra in kylen å frysen under veckan. Gänget lovade ta ner förtältet på fredag. Totalt slut när jag kom hem, tuppade av i soffan. Märkte att plånboken låg kvar i handskfacket på golfbilen. Inte bra. Ringde runt men till sist fick jag tag på Anders som lovade hämta in den.

Kom att tänka på att jag kanske blir mobil under helgen så jag åkte ut till Noresund å hämtade plånboken. Lika bra att ha det gjort. Men kvällen blev fin som så ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s