Kan kor flyga?

Bara 6 grader i morse vid 06-tiden. Solen velade också om den skulle visa sej eller inte. Den borde platsa i riksdagshuset. När jag skulle åka till Biltema på 11-kaffe fick jag se taket på bilen. Den jag tvättade tidigare i veckan. Där låg en brun blaffa stor som handen. Såg ut som nått kor släpper ut i andra änden när de käkat.

In o Googlade om kor flyger. Hade rätt, det gör de inte. Kunde varit en kondor men de finns i Sydamerika. Vilket djur/fågel kunde tappat ur så mycket å dessutom brunt? När inte Google vet då vete fan. Fick ta till starka kemikalier för att få bort skiten.

På Biltema var det stiltje. Träffade på Bildoktorn som var på väg ut när jag skulle in. Påtalade mitt problem med ryckig bil på låga varv, berättade att jag Googlat åkomman o berättade svaren. Då får du kolla det sa han å försvann i sin nya vita bil. Sölplade ner kaffet tillsammans med 3 andra.

Kastade soppåsen, den förra kastades i maj så jag har inte så mycket sopor. Åkte neråt på kvällskvisten. Då såg jag en luddig hund på himlen. Kunde det varit den som skitit på bilen?

I morron ska det golfas igen. Ove skulle ha gjort morgongymnastiken vid 8-snåret när jag hämtar honom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s