Inställt besök.

15 grader i morse, skyigt innan solen bröt igenom. Dröjer fasligt länge innan jag kommer i kalsongerna men idag blev det före 8. Något slag av rekord. Svabbade av köksgolvet också. Limpan var möglat, de 4 skivor som fanns kvar men det fanns knäckebröd. Har en frusen limpa på Noresund, får ta med den hem i morron.

Åkte till återvinningen vid LBC utan att besöka Biltema! När hände det senast? Väntade på Liv som glömde bort mej, ska komma i morron i stället men innan dess ska det spelas golf. Det blev en ryggsträckare i soffan i stället.

Hämtade posten. 1 dm reklam å en räkning. Himlen var mycket mörk mot söder. Nu tänkte jag besöka Biltema. Det började skvätta här uppe, nere på parkeringen öste regnet ner.Satt där en stund innan jag vände om mot hemmet, då slutade det regna. Fan!

Gjorde en tur runt Ås i förhoppning att se nått djur. Träffade högutbildad akademiker i Ås som berättade att den fula vita kvigan vid Stråket numera var en ståtlig mor som diade sin kalv mitt i vägen en kväll. Blev inget djur eller bild så det blir gammalt igen.

Våt hund 2013

Hungrig humla 2013

Ska hämta Ove i morron. Tänker ta med det mesta hem från husvagnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s