Tror jag svalt en granat.

28 grader i husvagnen när jag la mej i gårkväll. Då blir det en orolig natt. Vi tar det från början. Jag å Anita var ute å tittade på damernas tävling. Kände mej orolig i kistan så jag behövde besöka en toalett. Det var tur för det blev en explosion. Jag som aldrig har problem med magen. Maria påstod att jag druckit för lite vatten. Sånt man badar i.

Tisdagen började kl 7 med imma på fönstren eftersom jag inte satte på fläkten i gårkväll. Vi blev bara 10 pers som spelade Tisdagsbollen. Hade inte tänkt anmäla mej för de hotade mej tropisk värme vilket jag inte tål. Tänkte som så att det kanske blir sista 18-håls rundan i år så jag offrade mej. Spelade med Ing-Marie å Bengt. Hade med en ½liter kaffe å lika mycket vatten.

Första 9 spelade vi bra, samtliga under våra hcp. Kaffe å macka vid varvningen, nytt vatten å ut på sista 9 hålen. Vid hål 12 fick vi vänta medan personalen hålpipade greenen. Då kände jag en annalkande fara. Klarade hålla mej tills vi spelat klart hål 15 sen bar det iväg i ilfart till toan.  explosion som igår.

Ner till hål 16 å drar första bollen rakt in i skogen, måste bero på dålig fokusering. Fyllde hålet = 9 slag. Slutade på 5 över hcp viket inte var nån katastrof, det var de som var sämre. Hämtade laptopen, knackar in resultaten, häller i mej nästan 1 liter kallt vatten. River ihop det som skulle med hem, över 40 grader i förtältet. Sätter AC:n på 10 grader å åker hem.

Tuppar av 1 timme i soffan men måste ner på Coop å köpa fil å mjölk. Mellan viadukten å Gunnarsbyhallen ( ca 800 meter) hade det regnat 4 skurar! Har letat efter en försvunnen Excel-fil hela kvällen, hittade den inte ens med hjälp av sonen i telefon. Får fortsätta leta i morron.

Inte en enda bild tagen idag så vi lägger upp nån gammal som prydnad.

Rönnen på hål 15 2018. Finns inte ett bär i år.

Vit fot a la 2017. Ska boka fortvård av min granne i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s