Paraplyns dag.

Måste erkänna att man sover bättre hemma. Telefonen visade 6 grader vid 7-tiden vilket jag ställer mej mycket tveksam till. Hade uppdrag som starter kl 10 när 31 fruntimmer från hela Värmland skulle tävla. Först ut med några skyltar innan start.

Eftersom jag gjort detta under många år känner de flesta till mej, det brukar bli kramkalas men som det är just nu behövde jag inte ens raka mej. 1 timme å 40 minuter senare hade alla kommit iväg så jag å Anita åkte runt å kollade spelet men vi höll oss i skuggan. Kolossalt många paraplyer uppe idag.

Ankrade upp liggande på solstolen i skuggan när det kom ett efterlängtat besök. Folk jag inte träffat på år å dag. Lena, Ingela, Ella å Micke. Har känt Lena sen hon var liten tjej, Ingela har jag inte sett på Mycket länge, Micke var det första gången. Mycket efterlängtat.

Plockade rangen med hjälp av Ola. Långt samtal med Johanna som blivit med kuse som de hämtat i Göteborg men kusen är Skåning. Funderade på att åka hem i kväll men sitter fortfarande kvar här ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s