55 mil i bil utanför kommungränsen.

Försov mej i morse. Kom upp först kl 7. Det var 15 grader, lite skyigt som övergick i dimma. Kaffe, dusch å inte var jag hungrig så det blev ingen frukost. 8.15 kom jag iväg mot Torsby, dimman lättade efter Fredros.

Precis 1 timme senare svängde jag in hos Micke. När han tankade fixade jag frukost, 1 korv. Vi började med Hovfjället, sen grusvägar bakvägen upp till toppen av Branäs. Tittade in vid Älgsjövallen där dansen var inställd.

Vi var upp till Ransbysätern men stannade vid parkeringen. De lockade med kolbullar men då jag har problem med att gå så valde vi annat näringsställe.

Micke tog en pastarätt, jag en god älgburgare på Nedergårdens Vilt & Natur i Sysslebäck. Sen upp till Långberget där det fanns mountainbikes att hyra.

Fortsatte upp till Höljesdammen där vi försökte komma in bakvägen vilket misslyckades så vi fick vända om om å ta den östra vägen i stället. Följde östra sidan av Klarälven ner till Värnäs. Micke rakade mej på huvudet, förra gången var på julafton på Åsen så det var nödvändigt. 20.15 lämnade jag Torsby, 21.15 var jag hemma. Tror jag somnar ovaggad i kväll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s