Det går inte 2 dagar i sträck.

En natt med dålig sömn, vaken många gången sen jag väl somnat. Satt uppe en stund före 06 men klarade somna om till 7.30. Luren visade 17 grader, kanske var det rätt. Men sol var det, gick inte att ta miste på.

Fanns inga kläder eller handdukar att vika så jag kunde ha min filosofiska stund på toan innan den vanliga frukosten. Eftersom vi samtliga spelade bra igår ville Sture återuppliva det idag. Arild hade vänligheten låta oss ta deras starttid, där sparade vi 10 minuter.

Det var varmt! Redan efter några hål påtalade Sture att han var svimfärdig. Å därmed blev spelet därefter. Ändå slog han mej med 2 slag. Slumrade till i solstolen i skuggan när Fredde kom, rangen ska klippas i morron så den skulle renplockas. Jag skulle låta framrutan var stängd å sätta på fläkten för att slippa få in båda harkrankar å avgaser, sa han.

Kunde börja redan 17.30 klar efter 19. Visserligen slapp jag insekterna men fläkten sög in avgaserna så ögonen sved. Måste stundtals stoppa å öppna dörren.

Åkte ut å knäppte några foton. Massor av hungriga änder på fairwayen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s